logo
picboven5.gif

Groenvoorziening

Het gaat er niet alleen om hoe uw stad, wijk, park of tuin er straks bij ligt. Het gaat er om hoe deze er over drie jaar of later uitziet. Met onze kennis, ervaring en machines bieden wij een totaalpakket voor het uitvoeren van diverse groenvoorzieningen aan op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud.

   

Aanbrengen en reconstructie plantvakken en gazons

plant_1Loonbedrijf Klein Texas BV beschikt over jaren lange ervaring met het aanbrengen en reconstrueren van plantvakken, gazons en bermen in het openbaar groen. Deze werkzaamheden kunnen zowel met groot als klein materieel uitgevoerd worden.  Voor alle soorten percelen hebben wij het geschikte materieel, dus geen klus is te groot en zeker niet te klein.

 

 

Lees meer...

   

Onderhoud bomen en bosschage

bosschage_1Al gaat het om het kappen van bomen (groot en klein), snoeien van bomen, het knippen van hagen of bosschage, bomen aan- of verplanten of groeiplaats verbeteringen bent u als overheid, bedrijf of particulier bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij u hout afval vernipperen, dit met een versnipperaar met een kraan en eventueel een kar om de snippers af te voeren.

 

Lees meer...

   

Verwijderen boomstobben

stob_1Voor het verwijderen van boomstobben groot of klein beschikken wij over een stobbefrees aan een kraan en een stobbefrees achter de tractor.

 

 

 

 

 

Lees meer...

   

Watergeven

water_3Voor het watergeven van bomen en plantvakken beschikken wij over een vacuümwagen van 5000 en 10000 liter. Hiermee kunnen wij in droge tijden op alle gewenste plaatsen uw bomen,struiken en planten van water voorzien.

 

 

 

 

Lees meer...

   

Pagina 1 van 2