logo
picboven5.gif

Aannemerij

Ons bedrijf gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in de grond- weg en waterbouw. Tevens kunnen wij sloopwerkzaamheden verrichten. Met ons uitgebreide eigen materieel kunnen wij groot diversiteit aan werkzaamheden aan.

   

Grondwerk

grond_6Loonbedrijf Klein Texas BV heeft veel kennis opgedaan in divers grondverzetwerkzaamheden in de GWW-sector. De werkzaamheden bestaan uit het graven en transporteren van grond t.b.v. het graven van sloten, waterpartijen en bouwputten, het aanbrengen van dijken tot de aanleg van ecologische oevers.

Voor de diverse grondwerkzaamheden beschikken wij over een uitgebreid grondverzet- en grondtransport materieel.

Lees meer...

   

verhardingen

verharding_2Wij kunnen u terreinverharding op diverse manieren gestalte geven. Voor een woning zal voor sierbestrating worden gekozen, terwijl bij een bedrijfsterrein bijvoorbeeld gekozen kan worden voor een verharding met betonplaten. Verder hebben wij ervaring met aanbrengen van (wandel)paden met een halfverharding van (edel)splitten,  (sier)grind, schelpen etc.

Het totaalpakket wat wij kunnen aanbieden bestaat uit het uitgraven van een cunet en het aanvullen met een zandpakket en/of een funderingsmateriaal, met of zonder wegendoek, en als laatste de gekozen verharding.

Lees meer...

   

Rioleringswerk

riolering_1Of het nu gaat om een hoofdriool, huisaansluitingen, drainage of een compleet rioolstelsel voor nieuwbouw of reconstructiewerk wij kunnen het realiseren. Hierbij maken wij gebruik van de materialen en materieel  die passen bij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

 

 

Lees meer...

   

Beschoeiingswerk

 
beschoeiing_6Wij zij gespecialiseerd in het aanbrengen van beschoeiingen vanaf de kant en/of vanaf het water. Een beschoeiing dient ervoor om een oever of waterkant te beschermen tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar kan brengen.

Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van hout, beton, kunststof of staal. Van oudsher wordt vaak hout toegepast. Onze voorkeur gaat dan uit naar hardhout omdat dit een langere levensduur heeft. Onze houten beschoeiing bestaat over het algemeen uit: palen, planken, worteldoek , verankeringen en eventueel een afdekplank. Het nadeel van hout is dat de hoogte van een beschoeiing enigszins beperkt is.  Bij grotere hoogte verschillen bevelen wij u aan om over te stappen op een damwandconstructie. 

Lees meer...

   

Pagina 1 van 2