Verhardingen

verharding_2Wij kunnen u terreinverharding op diverse manieren gestalte geven. Voor een woning zal voor sierbestrating worden gekozen, terwijl bij een bedrijfsterrein bijvoorbeeld gekozen kan worden voor een verharding met betonplaten. Verder hebben wij ervaring met aanbrengen van (wandel)paden met een halfverharding van (edel)splitten,  (sier)grind, schelpen etc.

Het totaalpakket wat wij kunnen aanbieden bestaat uit het uitgraven van een cunet en het aanvullen met een zandpakket en/of een funderingsmateriaal, met of zonder wegendoek, en als laatste de gekozen verharding.

 

verharding_8

 

kilveren_4Bij grote oppervlakte wordt de onderbaan geëgaliseerd met behulp van een afreibalk aan een kraan of d.m.v. een kilverbak. De betonplaten worden aangebracht met een vacuümunit aan een kraan.

 

 

 

 

 

 

 verharding_5verharding_4

verharding_7verharding_6

 

 

 

Waarom Loonbedrijf Klein Texas

  • Vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers
  • Uitgebreid, goed onderhouden en up-to-date machinepark
  • Een platte organisatiestructuur met korte lijnen
  • Kwaliteit, veiligheid en milieu staan hoog in de vaandel en zijn gewaarborgd
  • Totaaloplossing voor al uw grondstromen en bouwstoffen

Certificeringen
Klein Texas

logo certificering co2logo certificering iso9001logo certificering vcalogo vca

Bekijk certificeringen

Een greep uit onze werkzaamheden

Agrarisch loonwerk

Ondanks dat het echte agrarisch loonwerk in ons werkgebied sterk is afgenomen, doen wij nog verschillende werkzaamheden. Voor de uitvoering van werkzaamheden in de agrarische sector hebben wij een breed aanbod van werktuigen en machines.

Lees meer...

Aannemerij

Ons bedrijf gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in de grond- weg en waterbouw. Tevens kunnen wij sloopwerkzaamheden verrichten. Met ons uitgebreide eigen materieel kunnen wij groot diversiteit aan werkzaamheden aan.

Lees meer...

Groenvoorziening

Het gaat er niet alleen om hoe uw stad, wijk, park of tuin er straks bij ligt. Het gaat er om hoe deze er over drie jaar of later uitziet. Met onze kennis, ervaring en machines bieden wij een totaalpakket voor het uitvoeren van diverse groenvoorzieningen aan op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud.

Lees meer...

Landschap- en watergang onderhoud

Loonbedrijf Klein Texas BV heeft jaren lange ervaring op het gebied van landschap- en watergang onderhoud. Om ons waardevolle cultuurlandschap in stand te houden, moet we het op een juiste manier onderhouden. Het betreft hier het onderhoud van gazons, wegbermen, watergangen, natuurvriendelijke oevers en poelen.

Lees meer...

Grondbank Regio Alkmaar

Grondbank regio Alkmaar is een samenwerkingsverband tuseen Loonbedrijf Klein Texas BV en Grondbalans uit Heerhugowaard. 

Veelvuldig komen bij diverse infrastructurele, (gww) bouwwerken kleine partijen grond vrij, welke niet op de locatie van herkomst kunnen worden hergebruikt. De grond (zonder partijkeuring AP04) kan niet rechtstreeks elders worden hergebruikt en dient naar een depot voor tijdelijke opslag te worden afgevoerd.

Lees meer...

OPEN FACEBOOK
Scroll naar boven