Beschoeiingswerk

 
beschoeiing_6Wij zij gespecialiseerd in het aanbrengen van beschoeiingen vanaf de kant en/of vanaf het water. Een beschoeiing dient ervoor om een oever of waterkant te beschermen tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar kan brengen.

Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van hout, beton, kunststof of staal. Van oudsher wordt vaak hout toegepast. Onze voorkeur gaat dan uit naar hardhout omdat dit een langere levensduur heeft. Onze houten beschoeiing bestaat over het algemeen uit: palen, planken, worteldoek , verankeringen en eventueel een afdekplank. Het nadeel van hout is dat de hoogte van een beschoeiing enigszins beperkt is.  Bij grotere hoogte verschillen bevelen wij u aan om over te stappen op een damwandconstructie. 

 

beschoeiing_5

 

beschoeiing_2Damwanden kunnen in hout, beton, kunststof en staal uitgevoerd worden. Deze kunnen in langere lengte geleverd worden zodat diepere kanalen met beschoeiing kunnen worden uitgevoerd. In de bouwsector worden beschoeiingen gebruikt langs wanden van bouwputten vaak is in dit geval dan sprake van een grondkerende constructie. De wanden bestaan uit losse elementen (planken) die door middel van een messing en groefverbinding (slot bij stalen damwanden) met elkaar zijn verbonden.

 

 

beschoeiing_1

beschoeiing_3

beschoeiing_8Andere waterbouwkundige constructies waar wij in de loop der jaren veel ervaring mee hebben is het aanbrengen van houtenvlonders en houten bruggen voor verschillende verkeersklassen.

 

 

 

 

 

 

beschoeiing_7

Waarom Loonbedrijf Klein Texas

  • Vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers
  • Uitgebreid, goed onderhouden en up-to-date machinepark
  • Een platte organisatiestructuur met korte lijnen
  • Kwaliteit, veiligheid en milieu staan hoog in de vaandel en zijn gewaarborgd
  • Totaaloplossing voor al uw grondstromen en bouwstoffen

Certificeringen
Loonbedrijf Klein Texas BV

logo certificering co2logo certificering iso9001logo certificering vcaVCA logo 1000x569px RGB 2.0

Bekijk certificeringen

Een greep uit onze werkzaamheden

Agrarisch loonwerk

Ondanks dat het echte agrarisch loonwerk in ons werkgebied sterk is afgenomen, doen wij nog verschillende werkzaamheden. Voor de uitvoering van werkzaamheden in de agrarische sector hebben wij een breed aanbod van werktuigen en machines.

Lees meer...

Aannemerij

Ons bedrijf gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in de grond- weg en waterbouw. Tevens kunnen wij sloopwerkzaamheden verrichten. Met ons uitgebreide eigen materieel kunnen wij groot diversiteit aan werkzaamheden aan.

Lees meer...

Groenvoorziening

Het gaat er niet alleen om hoe uw stad, wijk, park of tuin er straks bij ligt. Het gaat er om hoe deze er over drie jaar of later uitziet. Met onze kennis, ervaring en machines bieden wij een totaalpakket voor het uitvoeren van diverse groenvoorzieningen aan op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud.

Lees meer...

Landschap- en watergang onderhoud

Loonbedrijf Klein Texas BV heeft jaren lange ervaring op het gebied van landschap- en watergang onderhoud. Om ons waardevolle cultuurlandschap in stand te houden, moet we het op een juiste manier onderhouden. Het betreft hier het onderhoud van gazons, wegbermen, watergangen, natuurvriendelijke oevers en poelen.

Lees meer...

Grondbank Regio Alkmaar

Grondbank regio Alkmaar is een samenwerkingsverband tuseen Loonbedrijf Klein Texas BV en Grondbalans uit Heerhugowaard. 

Veelvuldig komen bij diverse infrastructurele, (gww) bouwwerken kleine partijen grond vrij, welke niet op de locatie van herkomst kunnen worden hergebruikt. De grond (zonder partijkeuring AP04) kan niet rechtstreeks elders worden hergebruikt en dient naar een depot voor tijdelijke opslag te worden afgevoerd.

Lees meer...

OPEN FACEBOOK
Scroll naar boven