Loonbedrijf Klein Texas BV

Welkom

Loonbedrijf Klein Texas BV is een veelzijdig bedrijf met circa 10 vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers, die gespecialiseerd zijn in werkzaamheden in diverse sectoren:

De diverse werkzaamheden worden uitgevoerd met een uitgebreid, goed onderhouden en up-to-date machinepark .

Loonbedrijf Klein Texas BV heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen wat duidelijkheid betekent voor U als opdrachtgever. Samen met onze enthousiaste werknemers staan wij garant voor een goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuwbouw_site_1Nieuwbouw_site_2

 

Met trots kunnen wij zeggen dat diverse overheidsinstellingen zoals gemeenten, provincie en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier tot onze opdrachtgevers behoren. Verder voeren wij werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij aan uw persoonlijke wensen voldoen voor het beste resultaat.

De werkzaamheden worden allemaal uitgevoerd onder VCA**, ISO 9001 en CO2-bewust certificaat niveau 3.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in de Provincie Noord-Holland.

Een stukje geschiedenis

In 1947 heeft de heer Jan van Horick heeft Klein Texas over genomen van de heer Meerenboer. De heren Kees Groot en Henk Bekker destijds werkzaam bij  Klein Texas hebben in 1975 het bedrijf overgenomen. Toen bestond het bedrijf uit circa 6 medewerkers (inclusief de heren Groot en Bekker) en bestonden de werkzaamheden hoofdzakelijk uit agrarisch loonwerk. Loonbedrijf Klein Texas BV is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer divers bedrijf. Inmiddels bestaat het bedrijf uit circa 15 medewerkers en zijn de werkzaamheden sterk veranderd en uitgebreid.

oud_1

 

 

 

 

 

 

 

 

oud_2

Hedendaags

Op dit moment bestaan de werkzaamheden van het loonbedrijf hoofdzakelijk uit grondwerk, groenvoorziening werkzaamheden, watergangonderhoud, cultuurtechnische werkzaamheden en sloopwerk.

Waarom Loonbedrijf Klein Texas

  • Vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers
  • Uitgebreid, goed onderhouden en up-to-date machinepark
  • Een platte organisatiestructuur met korte lijnen
  • Kwaliteit, veiligheid en milieu staan hoog in de vaandel en zijn gewaarborgd
  • Totaaloplossing voor al uw grondstromen en bouwstoffen

Certificeringen
Loonbedrijf Klein Texas BV

logo certificering co2logo certificering iso9001logo certificering vcaVCA logo 1000x569px RGB 2.0

Bekijk certificeringen

Een greep uit onze werkzaamheden

Agrarisch loonwerk

Ondanks dat het echte agrarisch loonwerk in ons werkgebied sterk is afgenomen, doen wij nog verschillende werkzaamheden. Voor de uitvoering van werkzaamheden in de agrarische sector hebben wij een breed aanbod van werktuigen en machines.

Lees meer...

Aannemerij

Ons bedrijf gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in de grond- weg en waterbouw. Tevens kunnen wij sloopwerkzaamheden verrichten. Met ons uitgebreide eigen materieel kunnen wij groot diversiteit aan werkzaamheden aan.

Lees meer...

Groenvoorziening

Het gaat er niet alleen om hoe uw stad, wijk, park of tuin er straks bij ligt. Het gaat er om hoe deze er over drie jaar of later uitziet. Met onze kennis, ervaring en machines bieden wij een totaalpakket voor het uitvoeren van diverse groenvoorzieningen aan op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud.

Lees meer...

Landschap- en watergang onderhoud

Loonbedrijf Klein Texas BV heeft jaren lange ervaring op het gebied van landschap- en watergang onderhoud. Om ons waardevolle cultuurlandschap in stand te houden, moet we het op een juiste manier onderhouden. Het betreft hier het onderhoud van gazons, wegbermen, watergangen, natuurvriendelijke oevers en poelen.

Lees meer...

Grondbank Regio Alkmaar

Grondbank regio Alkmaar is een samenwerkingsverband tuseen Loonbedrijf Klein Texas BV en Grondbalans uit Heerhugowaard. 

Veelvuldig komen bij diverse infrastructurele, (gww) bouwwerken kleine partijen grond vrij, welke niet op de locatie van herkomst kunnen worden hergebruikt. De grond (zonder partijkeuring AP04) kan niet rechtstreeks elders worden hergebruikt en dient naar een depot voor tijdelijke opslag te worden afgevoerd.

Lees meer...

OPEN FACEBOOK
Scroll naar boven