logo
picboven5.gif

loonbedrijf klein Texas BV

Contact ons

Welkom

Loonbedrijf Klein Texas BV is een veelzijdig bedrijf met circa 10 vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers, die gespecialiseerd zijn in werkzaamheden in diverse sectoren:

- Aannemerij (grond-, weg- en waterbouw)

De diverse werkzaamheden worden uitgevoerd met een uitgebreid, goed onderhouden en up-to-date machinepark .

Loonbedrijf Klein Texas BV heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen wat duidelijkheid betekent voor U als opdrachtgever. Samen met onze enthousiaste werknemers staan wij garant voor een goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuwbouw_site_1Nieuwbouw_site_2


Lees meer: Home

   

Grondbank Regio Alkmaar

Grondbank regio Alkmaar is een samenwerkingsverband tuseen Loonbedrijf Klein Texas BV en Grondbalans uit Heerhugowaard. 

Veelvuldig komen bij diverse infrastructurele, (gww) bouwwerken kleine partijen grond vrij, welke niet op de locatie van herkomst kunnen worden hergebruikt. De grond (zonder partijkeuring AP04) kan niet rechtstreeks elders worden hergebruikt en dient naar een depot voor tijdelijke opslag te worden afgevoerd.

Grondbalans BV beschikt over een netwerk van dergelijke depots waar alle grond onder certificaat (BRL9335) wordt ingenomen en uiteindelijk weer hergebruikt.

Een ander groot voordeel van zo’n depot is het feit dat we hiermee in staat zijn om ook grond met spoed te accepteren. Hetzelfde geldt voor grond met puin. Op al onze depots kunnen dergelijke grondstromen gezeefd worden.

Kortom: grondbank Regio Alkmaar heeft ook voor iedere vrijkomende kleine grondstroom de oplossing.

Voor meer informatie ga naar www.088-grondbank.nl/grondbankalkmaar/