logo
picboven6.gif

loonbedrijf klein Texas BV

Contact ons

Welkom

Loonbedrijf Klein Texas BV is een veelzijdig bedrijf met circa 10 vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers, die gespecialiseerd zijn in werkzaamheden in diverse sectoren:

- Aannemerij (grond-, weg- en waterbouw)

De diverse werkzaamheden worden uitgevoerd met een uitgebreid, goed onderhouden en up-to-date machinepark .

Loonbedrijf Klein Texas BV heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen wat duidelijkheid betekent voor U als opdrachtgever. Samen met onze enthousiaste werknemers staan wij garant voor een goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Nieuwbouw_site_1Nieuwbouw_site_2


Met trots kunnen wij zeggen dat  diverse overheidsinstellingen zoals gemeenten, provincie en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier tot onze opdrachtgevers behoren. Verder voeren wij werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij aan uw persoonlijke wensen voldoen voor het beste resultaat.

De werkzaamheden worden allemaal uitgevoerd onder VCA**, ISO 9001 en CO2-bewust certificaat niveau 3.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in de Provincie Noord-Holland.

Een stukje geschiedenis

In 1947 heeft de heer Jan van Horick heeft Klein Texas over genomen van de heer Meerenboer. De heren Kees Groot en Henk Bekker destijds werkzaam bij  Klein Texas hebben in 1975 het bedrijf overgenomen. Toen bestond het bedrijf uit circa 6 medewerkers (inclusief de heren Groot en Bekker) en bestonden de werkzaamheden hoofdzakelijk uit agrarisch loonwerk. Loonbedrijf Klein Texas BV is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer divers bedrijf. Inmiddels bestaat het bedrijf uit circa 15 medewerkers en zijn de werkzaamheden sterk veranderd en uitgebreid.

oud_1

 

 

 

 

 

 

 

 

oud_2

Hedendaags

Op dit moment bestaan de werkzaamheden van het loonbedrijf hoofdzakelijk uit grondwerk, groenvoorziening werkzaamheden, watergangonderhoud, cultuurtechnische werkzaamheden en sloopwerk.